В “Укравтодорі” запевняють в ліквідації ям на дорогах держзначення до 15 червня

Держагентство автомобільних доріг України дало доручення службам автодоріг в областях прискорити темпи ліквідації ям на автошляхах, і на виконання доручення прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана усунути всі деформації і вибоїни на дорогах державного значення до 15 червня. Про це повідомила прес-служба “Укравтодору”.
Так, через несприятливі погодні умови – безперервні дощі протягом минулого тижня по всій території країни, темпи ліквідації деформацій дорожнього покриття значно знизилися. Дорожники не мали можливості виконувати “ямковий” ремонт і відстали від графіка.
Незважаючи на це, керівництво “Укравтодору” дало доручення службам прискорити темпи ліквідації – з поточного тижня дорожники по всій Україні будуть працювати і в суботу. “Поки кращі результати за темпами виконання робіт по” ямкового “ремонту показують Кіровоградська, Тернопільська, Чернігівська, Донецька і Запорізька області. Занепокоєння щодо своєчасного виконання робіт викликають Миколаївська, Дніпропетровська та Житомирська області”, – наголошується в повідомленні.
Крім дотримання термінів і збільшення темпів, заступник голови “Укравтодору” Микола Березовський наголосив на важливості контролю якості виконаних ремонтних робіт.
“Укравтодор” нагадує, що в середині квітня В.Гройсман доручив Держагентству завершити всі заплановані роботи з усунення вибоїн і деформацій на дорогах державного значення до 15 червня і використати 1,1 млрд грн на “ямковий” ремонт доріг загального користування. За ці гроші дорожники планують відремонтувати близько 3,6 млн кв. м дорожнього покриття.