Оголошено конкурс на 31 жовтня 2017 року !


Державна Служба України з безпеки на транспорті
НАКАЗ 
м.Київ

26.09.2017
                                                                                                              № 939

Про здійснення заходів щодо проведення конкурсів​

     Відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від З грудня 2008 року № 1081, керуючись підпунктом 59¹ пункту 5 Положення про Державну службу України з безпеки на транспорті, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2015 року № 103,
НАКАЗУЮ:
  1. Визначити об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування, які виходять за межі території області (міжобласний маршрут), для розгляду на засіданні конкурсного комітету 31 жовтня 2017 року, згідно з додатком до цього наказу.
  2. Управлінню документообігу та інформаційних технологій забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті Укртрансбезпеки оголошення про проведення 31 жовтня 2017 року конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування, які виходять за межі території області (міжобласний маршрут), та об’єктів конкурсу, передбачених додатком до цього наказу, у встановлені законодавством строки.
  3. Департаменту адміністративних послуг забезпечити прийом документів на конкурс, що відбудеться 31 жовтня 2017 року в термін до 17 жовтня 2017 року включно.
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Дідківського В. М.
Голова                                                                                                              М.В. Ноняк

Додаток. Об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування, які виходять за межі території області (міжобласний маршрут), для розгляду на засіданні конкурсного комітету 31 жовтня 2017 року.

Умови конкурсу конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування 31 жовтня 2017 року.

Джерело