В Україні стартував Національний тиждень безпеки дорожнього руху

Програма Тижня безпеки дорожнього руху, який проходитеме в Україні з 16 по 22 травня 2016 року. (заходи за участю працівників поліції):
- круглий стіл «Вдосконалення відносин у сфері обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів як механізму соціального захисту майнових прав у дорожньо-транспортних пригодах»; (18.05.2016 м. Київ, вул. Грушевського, 7);
- загальнодержавна акція із здачі крові для використання в лікуванні постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах «Здай кров – врятуй життя»; (19.05.2016, НДСЛ «Охматдит», м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, 28/1)
- круглий стіл «Безпека дорожнього руху на комерційному автомобільному транспорті»; (19.05.2016, Мінінфраструктури)
- круглий стіл  «Інформаційна система управління станом автомобільних доріг державного значення та інформаційне обслуговування учасників дорожнього руху»; (20.05.2016,  Укравтодор або ДП «Укрдіпродор»)
-  всеукраїнський урок «Безпека на дорозі – безпека життя» в загальноосвітніх навчальних закладах; (20.05.2016, у всіх регіонах України)
-  фінальний етап Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху», визначення переможців та нагородження дипломами і призами показ вистави для дітей; (20.05.2016, ТВЗК «Київський академічний театр ляльок», м. Київ, вул. Грушевського, 1-А)
- масові заходи присвячені безпеці дітей на дорозі, заходи з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод: «Знаю, вмію, врятую»; регіональний тур гри команд Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху м. Києва. (22.05.2016, Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський» м. Київ).
Також упродовж тижня тематичні заходи відбудуться в усіх областях України.
Запрошуємо всіх небайдужих до участі.
Телефон для уточнення заходів: 272-46-43

   Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України